Vacatures

Hun Zorg. Jouw zaak

Als zorgondernemer maak je het verschil

Maak je droom waar en wordt eigen baas in de zorg. We zijn op zoek naar zorgprofessionals die barsten van de ideeën en ambitie. Die hun inzichten over goede zorg aan kwetsbare ouderen in willen zetten. Gaat dit over jou? Dan biedt Aafje Coöperatie je de kans om je eigen zorgonderneming te starten. We zoeken mensen die buiten de lijntjes willen én durven te kleuren. Ben jij die dwarsdenkende ondernemer? Heb je het lef? Je staat zelf aan het roer van Zorgvilla Tante Toos of De Dienstbode, onze vernieuwde zorgconcepten. Je beheert het bedrijfsbudget en neemt zelf beslissingen.

Aafje Coöperatie biedt jou de kans om van zorgprofessional gemotiveerd zorgondernemer te worden. Je wordt aan de hand van een uniek en op maat samengesteld opleidingstraject klaargestoomd voor deze mooie uitdaging. Met advies en trainingen over bedrijfsvoering, ondernemerschap, hospitality, onderhandelen en effectief communiceren.

We zoeken ondernemers die van start willen gaan in een van de volgende regio’s: Rotterdam Alexander, Hoogvliet, Dordrecht, Oostvoorne, Gouda, Delft, Zoetermeer en Alphen aan den Rijn.

Bekijk onze vacatures:
Zorgondernemer Zorgvilla Tante Toos
Zorgondernemer De Dienstbode